A Jóság Tava

Lelkünk titkai a képzeletbeli kertünkben

Előadás a MagNet Házban

2020. március 28. 11:00-11:45

Előadó: Balló Gáborné Robelin

Balló Gáborné Robelin vagyok. Évtizedek óta igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak, hogy együtt keressük problémáikra a megoldást.

Tapasztalataim sarkalltak arra, hogy 2009-ben kidolgozzam a VEA elemzést, amit eredményesen használhat szakember és laikus.

Ez az egyedi módszer segíthet abban, hogy ráleljünk nehéz élethelyzetek, vissza-visszatérő problémák okaira.

A VEA elemzés megmutatja, hol rejlik az oka annak, ha az életünk bizonyos területein állandó akadályokba ütközünk, és nem olyannak éljük meg az életünket, amilyennek látni szeretnénk.

Segít felismerni, milyen rejtett tényezők gátolnak a kiteljesedésünkben, hol találhatjuk meg saját magunkban a megoldást.

A VEA elemzés – Képzeletbeli kertépítés, valamint az Asszociációs virágkártya – segítségével az érzelmek, érzések, tárgyak, események szimbolikus értelmezésével történik.

A módszert arra is kidolgoztam, hogy a kismamáknak, kisgyerekes anyukáknak (újszülött kortól 8 éves korig az édesanyán keresztül) segítsen megismertetni a gyermek problémáinak okát.

Ezzel a módszerrel különleges módon, mégis egyszerűen válik világossá számunkra döntéseink, motivációink háttere, választási lehetőségünk, problémáink lehetséges megoldása.

Ehhez nincs szükség másra, csak lerajzolni a saját képzeletbeli kiskertünket, amin keresztül feltárulnak a rejtőzködő titkok a bajok, betegségek és problémáink okozói. Mint ahogy az is, hogy mi várható, ha nem élünk a változtatás lehetőségével.

A nyílt napon részt vevők élőben ismerkedhetnek ezzel a módszerrel!

Nyílt nap a MagNet Házban


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától