A Jóság Tava

Vendégkönyv


T.Árpádné

Csodálatos, hálás vagyok, hogy itt lehettem.

M. Edit  

Nagyon kellemes, csodálatos érzés volt, megtisztelő a kedvességük, önzetlenségük, ahogy foglalkoznak velünk. Köszönöm, hogy itt lehettem és segítettek.

Zsuzsa  

Nagyon kellemes meleget éreztem, nagyon jó éreztem magam. Köszönöm szépen.

K. Gáborné  

Már a kezelés közepén érzem, hogy mintha egy csapon át „kifolyna” a fájdalom. (20 éve szültem, és azóta vannak problémáim) Köszönöm mindnyájuknak.

Lili 

Nagyon kellemes volt a testem elnehezedett, volt egy pillanat, amikor átfutott  a gondolatomban, hogy leszakad alattam az ágy, ugyanakkor fel is hevültem egy kicsit. Nagyon köszönöm az élményt!

Sándor

A kezelés során melegséget, forróságot éreztem és nyugalmat. A kezelést követően a testem különböző részein kellemes bizsergést.

Györgyi zenetanárnő és házvezetőnő

Pataki Tamás mesternek magasból jövő tudását megismerni a mai nap (és az elmúlt idők) legszebb belső élményét jelentette. Átjárt a szív ereje, kérem őt és a két segítő angyalkát is – mert így együtt volt teljes a hármasság megtapasztalása- hogy segítsenek Bécsben is.

Széchenyi gróf emléktáblájától 100 m-re lakom és dolgozom.

János

A kezelés alatt fokozatosan ellazultam. Kb. 5 éve gerinctörésem volt, azóta nem tudtam sík felületen sokáig feküdni, mert egyre erősödő fájdalom jelentkezett a törésnél. Most viszont a kezdeti nyomás fokozatosan megszűnt és a fájdalom teljes mértékben elmúlt.

Erzsébet

Fantasztikus élmény volt négy csodálatos ember kezéből áradó meleg szeretet. Szinte sütött belőlük végig ez az érzés… a könnyem is kijött. Kívánom, hogy többszörösen áradjon vissza

Ez a szeretet felétek. Életre szóló élmény volt. Hálás köszönetem.

P- Jánosné

Nagyon kellemes jó és csodálatos érzés volt. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.

K. Istvánné  

Nagyon érdekes, kellemes melengető érzés volt.

Brigitta

Köszönöm szépen az emberi törődést, és a szeretetet, amit kaptam.

Sz. Lászlóné  

Nagyon ellazító, kellemes élmény volt, aminek hatására többet fogok foglalkozni a reikivel.

Ildikó 

Fantasztikus érzés volt, mikor négy különböző ember, a belőlük kiáramló energiával igyekeztek a sajátomat (enyémet) kiegyensúlyozni, egyensúlyba állítani. Köszönöm tiszta szívből mindegyikőtöknek.

Ildikó

Nagyon köszönöm, hogy ismét megtapasztalhattam, milyen csodás is az energia, milyen gyorsan képes hatni, és milyen megnyugtató. Köszönet Balázsnak, illetve az összes reikisnek, ezért a megnyugtató és gyógyító környezetért és a türelmükért. Amikor bejöttem, még fájt a torkom, de már alig érzem. Köszönöm.

Erzsébet

Nagyon köszönöm, igazi tökéletes megnyugvást éreztem. Fantasztikus érzés volt a finom, meleg energiát érezni. Naponta szívesen elfogadnám az ilyen kezelést. Még egyszer köszönöm. Erzsébet Canadából

B. Andrásné

Köszönöm, hogy itt lehettem, köszönöm az emberi törődést.

Diana 

Nagyon nagy melegség és nyugalom költözött belém ami nagyon szokott belőlem hiányozni mostanában. Remélem, ez a melegség, elmélyültség eltart egy darabig. Köszönöm nagyon!

Piroska

Béke – nyugalom – szeretet érzése járt át. Bár csak mindig így, ebben az állapotban lehetnék. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam.

Vincéné

Kellemes megnyugvás, megpihenés, feltöltődés hatása alatt lettem. Köszönöm.

Richárd 

Most, a kezeléstől megújulva egy dolog jár a fejemben: jó lenne minél több emberrel megismertetni ezt az élményt. Köszönöm

K. Gyuláné  

Köszönöm! Csodás élmény volt Kiss Balázs kezelése. Gyógyító energiáját bizonyítva kékes-lila aurája közepén aranysárga belsővel. Én nem vagyok szakértő és ritkán látok ilyet. Én csak egy reflexológus vagyok. Kösz!!! Teca

Anikó

Köszönöm! Nagyon jó érzésekkel telt meg a lelkem és energiával a testem. Fantasztikus volt.

Klára

Egy ilyen reiki kezelés mindig elvisz egy nyugalom szigetre. Az energia áramlás, melege nagyon jó érzéssel tölt el, és jó érzés az is, hogy aki adja, annak is jó. Köszönöm.

Anna 

A vállam, tüdőm megkönnyebbült. Köszönöm a segítséget.

Anita

Köszönet és hála azoknak az embereknek, akik képesek ezt az energiát átadni. Fantasztikus volt.


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától