A Jóság Tava

Az Alapítvány tevékenysége:

 

Alapítványunk kezelõi jelenleg heti egy alkalommal tartanak „kezelõi napot” az  a Bp. 1091. Üllői út 25. IV.em 414. (City Corner Irodaház), amikor a rászoruló betegek, gyermekek és idõs személyek ingyenes kezelésben részesülhetnek.

Rendszeresen részt veszünk egészségügyi jellegû rendezvényeken, ahol ingyenes bemutató kezelések mellett ismeretterjesztõ elõadások és kiadványok segítségével igyekszünk megismertetni a Tradicionális Reikit.

Minden lehetõséget megragadunk annak érdekében, hogy a Reikit és az õsi népek gyógyító tanait a természetgyógyászati módok közt az õket megilletõ helyen elismertessük, jó hírüket, megbecsülésüket megõrizzük.

Célunk egy ezoterikus, gyógyító és oktató központ, "Napcentrum" létrehozása.
 
 
 


 

Erõforrásaink:


Humán erõforrásunkat az Alapítvány céljait támogató önkéntes Reiki kezelõk jelentik

Pénzügyi feltételeinket adományokkal, felajánlásokkal – pl. pályázati támogatásokkal igyekszünk megteremteni.

Ajánlott oldalak:


Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében.

A Reiki alapja

A Reiki alapja: a kozmikus életenergia. Az életenergiával működő természetes gyógyítási rendszerek, nálunk ismertebb megtalálható rendszerek.

A spirituális tradíció már 5000 évnél is régebben Indiában egy Pránának nevezett egyetemes energiáról beszél. Ezt az egyetemes energiát minden élet alapvető rendszerének és forrásának tekinti. A kínaiak már Krisztus előtt 3. évezredben tudtak egy vitális energia létezéséről, amelyet csinek neveztek. Minden anyag, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, mindet ez hatja át. Ez a csi két pólusú erőt tartalmaz: yin-t és yangot.

A Kabala, a zsidó misztikus filozófia Krisztus előtt 538 körül ugyanezeket az energiákat, mint asztrális fénvt említi. Az Ótestamentumban számos utalás található az embereket körülvevő fényre. >>


A Reiki hatásmechanizmusa

Kozmikus életenergia reiki hatásmechanizmusa, az USUI SHIKI RYOHO eddig megtett magyarországi útja

A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. A reiki az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.


Reikinél, ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére.>>

Benedek Magdolna Diána

A Magyarországi Reiki Egyesület alapító tagja, fõtitkára, Tradicionális Reiki mester, tanító, extraszensz, tisztánlátó és nemzetközi bioenergetikai magiszter.

Már gyermekként is megnyilvánultak rendkívüli képességei: látta saját születését, kapcsolatot tudott teremteni a felsõ világokkal, közvetítette azok tanításait és üzeneteit. >>

Dr. Rudas Éva


A Magyarországi Reiki Egyesület alapítója, az "A Jóság Tava” Alapítvány létrehozója. Tradícionális Reiki mester, tanító, vonalátadó, légzõterapeuta, extraszensz, a múlt és jövõ látója, nemzetközi bioenergetikai magiszter, a Tantra Jóga Nagyasszonya, kristálymester.

Még gyermek volt, amikor már megnyilvánultak különleges képességei, kapcsolatot tudott teremteni a felsõ világokkal, azok üzeneteit, tanításait közvetítette.
 >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától