A Jóság Tava

Reiki, amely meghódította az egész világot

Előadással egybekötött reiki meditáció a MagNet Házban

2020. március 28. 10:00-10:45

Előadó: Dr. Varga-Sebők Anita

Dietetikus - Természetgyógyász / Kristályakadémia /

Talán már te is találkoztál a kézrátételes energiaátvitellel, melynek nagyon sok ágazata létezik a világ régi és jelen társadalmaiban. Ennek egyik ősi tradicionális formája a Japánból eredő Reiki, mely az 1990-es évek óta Magyarországon is igen népszerű lett, és azóta is sok ezer elégedett követője van.

A reiki megalapítója Mikao Usui sensei, aki miután 1922-ben megvilágosodott a szent Kurama-hegyen, a testet-elmét fejlesztő módszerét széles körben kezdte terjeszteni. Az alapító módszerét illetően így fogalmaz: "a boldogság meghívásának titkos módszere, minden betegség szellemi gyógyszere” (Mikao Usui). A reiki mint japán filozófia és kezelési technika egyszerre ötvözi magában a természetes gyógymódot, az önfejlesztés módszerét és az útkeresést.

A reiki energiának shintó, buddhista gyökerei vannak, de mégsem vallás. Szelíden támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, nincs mellékhatása /a szellemi-testi fejlődésen kívül/, rövid időn belül elsajátítható, így egy reiki behangolás után bárki képes a kezein keresztül közvetíteni önmaga, illetve mások számára.

Nyílt nap a MagNet Házban


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától