A Jóság Tava

Az egyesület Reiki mesterei:

Horváthné Varga Judit

Kardos Anita - Lőrinczné Gyalus Andrea - Sebők Tiborné - Benkő Zoltán

- Sebők Magdolna

1965-ben születtem Pápán, ott jártam általános iskolába, majd gimnáziumba. A tanulás mellett több dologgal is foglalkoztam: fuvoláztam, sakkoztam, kézilabdáztam, később kosárlabdáztam. Érettségi után Budapestre kerültem, ahol elvégeztem az ELTE Programozó matematikus szakát. Azóta is itt élek férjemmel és két gyermekemmel. Szabadidőmben szívesen járok görög táncházba, és gyakorlom a Taichi Chuant, mellyel nemrég kezdtem ismerkedni.

Gyerekkoromtól kezdve érdekelt a pszichológia, rengeteg ilyen jellegű könyvet olvastam. Mégis valahogy nehéz volt ezeket a dolgokat a gyakorlatba átültetnem. Végül az ezotéria hozta meg számomra az áttörést, itt ugyanis az elmélet mellett olyan energetikai támogatást is találtam, ami addig hiányzott az életemből.

A Magyarországi Reiki Egyesületbe egy barátnőm révén jutottam el, akinek műtét után kiújuló gerincsérvét gyógyította meg Dr. Rudas Éva. Eleinte én is csak kezeléseket kaptam, majd 1999-ben elvégeztem az első Reiki tanfolyamot, nem sokkal később pedig elindultam a Csakra tanfolyam (Tantra jóga) és a Kristálygyógyászat útján.

Éva halála után tanításainak továbbvivője, Kardos Anita lett a mesterem, ő avatott Tradicionális Reiki Mester Tanítóvá és Kristálymesterré. Jelenleg is nála folytatom tanulmányaimat a Tantra jóga, a Kristálygyógyászat és a Pszichosebészet vonalán.

Kezelőként rendszeresen részt veszek alapítványi napokon az egyesületben és egyéb rendezvényeken. Munkámmal igyekszem támogatni az egyesületet és az alapítványt.

Tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több kereső ember megismerkedhessen a Reikivel, ami nem más, mint a szeretet energiája, melynek közvetítéséhez nem kellenek különleges képességek, használata pedig elősegíti a testi-lelki-szellemi egészség és harmónia megteremtését.Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától