A Jóság Tava

Az alapítvány Reiki mesterei:

Sebõk Magdolna

Kardos Anita - Lőrinczné Gyalus Andrea - Sebők Tiborné - Benkő Zoltán -

Horváthné Varga Judit

Szeretem a Reikit. Miért? Számomra a Reiki:

   – segítés és támogatás,
   – egyszerűség és teljesség,
   – felelősség és felelősségvállalás,
   – fejlődés és tudatosság,
   – betegség és gyógyulás,
   – biztonság, bizalom és hit.

Mert a Reiki pontosan az, amit ígér: ÉLET-ERŐ-ENERGIA.

1996-ban vettem részt a Reiki kezdő tanfolyamán, 29 évesen. Akkoriban csak kapkodtam a fejem: új, idegen kifejezések, ismeretlen gondolatok, érzések. Mégis biztonságban éreztem magam, mert valami elmondhatatlan, hatalmas szeretet vett körül és költözött belém. Azóta sem kerestem magamnak más helyet, más utat. Nem mintha nem érdeklődnék a különféle energiatanok iránt, vagy ne tisztelném mások tudását, munkáját. Egyszerűen: itt talált rám a "hazaérkeztem" érzése.

A tanulásom, haladásom azóta is folyamatos. Bioenergetikus képesítést szereztem, és mintegy 10 évnyi gyakorlat és tapasztalat megszerzése után elértem a Reiki Mesteri, majd Tanítói és Vonalátadói fokozatokat. Ma már nemcsak magamért, de a páciensekért, tanítványokért is felelősséget tudok vállalni.

Örülök, hogy a Reiki a mindennapjaim részévé vált, alapelvei fontos mérföldkövei belső értékeim és emberi kapcsolataim alakításának. Köszönöm mindezt mestereimnek: dr. Rudas Éva és Kardos Anita Tanítóknak. Szellemiségüket követve és képviselve támogatom önkéntes munkámmal – megalakulása óta – az "A Jóság Tava" Reiki Alapítvány tevékenységét.

És köszönettel tartozom a kezelőtársaknak, tanítványoknak, pácienseknek. Hiszem, hogy mi mind, együttesen hozzájárulunk ahhoz, hogy a Reiki beteljesítse küldetését: Az emberiség szellemi, tudati fejlődésének segítését.

Úgy legyen!


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától