A Jóság Tava

Az alapítvány Reiki mesterei:

Kardos Anita

Lőrinczné Gyalus Andrea - Sebők Magdolna - Sebők Tiborné - Benkő Zoltán

-Horváthné Varga Judit

Karcagon születtem. Sem szüleim, sem tanáraim nem tudták eldönteni mi legyek ha „nagy leszek”, hiszen sok területen tehetséges voltam (sport, ének, rajz, kémia stb.), viszont én mindig is orvos akartam lenni. Segíteni és gyógyítani akartam másokat. Szakközépiskolás éveim alatt sok tapasztalatra tettem szert az egészségüggyel kapcsolatban, s amikor eljött az idő, az orvosi pálya helyett Budapestre jelentkeztem, az Egészségügyi Főiskola Dietetika szakára. 1987-ben diplomáztam, majd ezután 13 évet töltöttem el dietetikusként a Jáhn Ferenc kórházban.

Nem foglalkoztam az ezotériával, míg egyszer egy kolléganőm megemlítette a néhai Dr. Rudas Éva nevét, gyermeke egészségi problémáinak megszűnése kapcsán. Nem voltak lelki problémáim, betegségeim, viszont éreztem valamilyen belső késztetést, ami egyre erősödött bennem, és azt súgta, hogy nekem ide el kell mennem! Elmentem, és itt ragadtam, mivel úgy éreztem, hogy hazajöttem. Először én is a Reiki útjára léptem, de még ebben az évben elkezdtem a csakra tanfolyamokat, mely a Tantra jóga, a tudattal való munka jógájának útjára vezetett. Ezt követte a Kristálytudat gyógyászat tanulmányozása. Három év kemény munka, meditációk, energetikai gyakorlatok, regressziók sorozata meghozta a gyümölcsét, melyek következtében képes voltam visszaemlékezni arra, hogy miért is vagyok itt a Földön. Ám az igazán kemény munka csak ez után következett, sok-sok próbatétellel. Cölibátus, beavatások sorozata itthon és külföldön (Spanyolország, Németország, Ausztria, stb.). Közben folyamatosan tanultam Mesteremtől, Dr. Rudas Évától, pszihosebészetet és időspirálos regressziót.

Tradicionális Reiki Vonalátadóként, Kristálymesterként, a Tantra Jóga Tanítójaként 1998-2000-ben elkezdhettem az önálló tanítást. 1998-ban Bioenergetikusi vizsgát tettem. Nagyon sokat köszönhetek Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő, végakarata szerint vonalátadóvá váltam, és teszem, amit tennem kell. 2002-ben Kereskedelmi Menedzserként felsőfokú képesítést, majd 2006-ban a Nemzetközi Metafizikai Akadémián Speciális Spirituális Tanácsadóként nemzetközileg is elismert végzettséget nyújtó oklevelet szereztem.

Az én „vallásom” az Ősi hit: a Nap hódolata és tisztelete, hiszem és alázattal szolgálom a Teremtőt, az Univerzumot és a Teremtő Erőket. Nem tartom magam csodás gyógyítónak, csupán egy csatorna vagyok, aki teret engedett az Isteni energiának, az Univerzális szeretetnek.

Essen szó a tanítványokról, akik járják a maguk útját és a közös utunkat saját elhatározásuk szerint. Ők azok, akik az Egyesületünk tagjai, akik működtetik és életben tartják az „A Jóság Tava Alapítvány”-t, haladnak a maguk által választott úton, hogy tudásuk és kezelői tevékenységük által minél többen gazdagodjanak, és szeretetüket sugározzák a társadalom felé. 

Végül, szeretettel üdvözlök Mindenkit s köszönöm, hogy meglátogattad ezt a lapot! Csak egy üzenetem van a számotokra: tanulva tanítok, és tanítva tanulok. Emberként születtem, emberi tulajdonságokkal azért, hogy a szeretet fáklyáját vigyem. Engedd, hogy ez a láng megérintse a Te szívedet is, és akkor érezni fogod, hogy a Teremtő Fény kíséri utadat…


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától