A Jóság Tava

Az alapítvány Reiki mesterei:

Benkõ Zoltán

Kardos AnitaSebők Magdolna - Lőrinczné Gyalus Andrea - Sebők Tiborné -

Horváthné Varga Judit

1964 augusztus 8.-án születtem Szombathelyen.

Iskoláimat is itt végeztem. 1983-ban érettségiztem. Atlétizáltam, majd Kung Fuztam. Tíz éve a Sang Taichi Chuan-t gyakorlom, illetve három éve lovagolok is.
Hobbi szinten fotózok. Számítástechnikai cégem van, mely tíz éve eredményesen mûködik. Munkámat igényesen, megbízhatóan látom el.

Az ezoterikával 1990-ben találkoztam. A kiváncsiságom volt a mozgatóerõ, nem betegként ismerkedtem meg vele. Elvégeztem a RAI három fokozatát.

Voltam tûzönjáráson (Ken Kedigen) energia légzésen (Komin Vladimir, Pintér Judit) Reinkarnáción, légzéses valamint idõspirálos technikával. Megismerkedtem a tibeti gyógyítás alapjaival. Közben találkoztam néhai Mestereimmel Dr Rudas Évával és Benedek Dianával. Rövid kapcsolatunk alatt sok mindent tanultam Tõlük.

Nem csak a Reikivel, hanem az élet egyéb dolgaival kapcsolatban is segítséget nyújtottak. Dr Rudas Éva vezetésével elvégeztem a Csakra tanfolyamot. A Reiki elsõ két fokozatát is tõle kaptam. A harmadik fokozatot -Éva távozása után- követõjétõl Kardos Anitától. A Tantra tanfolyamot is nála végzem.

Tíz évig voltam vegetáriánus. 1999 nyarán megnõsültem, még abban az évben született lányom, 2003 nyarán pedig a fiam. Nem tartozom egyetlen valláshoz vagy felekezethez sem. Kedvenc zenekarom: Kormorán. Célom a belsõ harmónia megteremtése. Hiszek a Becsület és a Tisztesség alkotta törvényben. Vallom:,,A világ fölött õrködik a Rend”

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától