A Jóság Tava

Szorongás kezelése Reiki energiával

Az 8, 13, 14, 17,-es pozíciókat alkalmazzuk.


Reiki kezelések

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.huA szorongás lehetséges okairól

szorongás, pánikbetegség

A pánikbetegség a leggyakoribb szorongásos tünetegyüttes, amellyel az orvosi gyakorlatban találkozni lehet. Mely tünetekről is van szó?

Minden előzmény és bevezető nélkül, váratlanul fellépő szorongásos tünetek jellemzik magát az úgynevezett pánik rohamot. Erős vagy felgyorsult szívdobogásérzés, mellkasi fájdalom, légzési nehézségek élménye, levegő után kapkodás, remegés, verejtékezés, bőrpír, forróságérzés, bizonytalan szédülés, hányinger fellépése jellemzi a testi tünetek oldaláról. Pszichés tünetei között a megőrüléstől, illetőleg a haláltól való félelem szerepelhet.

A fenti tünetek tehát hirtelen, másodpercek alatt lépnek fel, mintegy tíz perc alatt elérik maximális intenzitásukat, majd egy órán belül meg is szűnnek. Természetesen rendkívül kínzóak, és aggodalomra, félelemre adnak okot -, hiszen súlyos szervi, testi elváltozás gyanúját keltik.

Egy-egy roham lezajlása után már az előrevetített, szorongás rontja a közérzetet, a hangulatot, hiszen egy újabb roham jelentkezési ideje kiszámíthatatlan. Éppen ezen előrevetített szorongásnak lehet a következménye az, hogy a betegség házhoz köti az ember: a pánikrohamtól való félelem ugyanis megakadályozza, hogy bátran közlekedjenek az utcán, gond nélkül bevásároljanak, egyedül intézzék el dolgaikat. Nem egy szorongó beteg csupán hozzátartozói kísérettel, vagy félve a gyalogos közlekedéstől kerékpárral, autóval, vagy egyéb közlekedési eszközzel meri elhagyni lakását.

Érthető, hogy ez mind saját maga számára, mind pedig környezetének is rendkívül kellemetlen, kínzó, nehezen elviselhető lehet. Ezen az úgynevezett agorafóbián túlmenően a betegség másik lehetséges következménye a depresszió. A kialakult rossz hangulatnak a szorongásoktól, a bizonytalanságtól való félelmen túl oka a személyes korlátozottság, az állandósult betegségélmény- és esetleg a környezet rosszallása is. >>

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok
kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától