A Jóság Tava

Fejfájás kezelése Reiki energiával

Az 1, 4, 11, 12 és a 17-es pozíciók kezelése.

Jelentkezés Reiki kezelésekre fejfájás esetén

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.hu

A fejfájásról általában

Mindenkinek fáj a feje legalább egyszer életében. Van, aki nem ilyen szerencsés. Könnyû kimondani, hogy fáj a fejünk. Hogy tenni tudjunk ellene, fontos jellemezni: hol, hogyan, milyen gyakran, mennyi ideig tart, van-e bevezetõ vagy kísérõ tünet, kiváltja-e valami?

További kapcsolódó cikkeink:
Tenziós fejfájás
Migrén
Cluster fejfájás
Másodlagos fejfájás
Sürgõsségi tünetek

A fejfájás okát nehéz meghatározni. Szerencsére egyre korszerûbb vizsgálati módszerek állnak rendelkezésünkre. Gyakran , a fejfájás csak valamilyen alapbetegség egyik tünete. Ha sikerül az elváltozást igazolni, annak lehetséges kiküszöbölésével a fejfájás csökkenthetõ vagy megszüntethetõ. Sok esetben szerencsére nem találunk semmilyen eltérést, ami egyéb szervi bajra utalna. Ilyenkor gondolnunk kell a pszichés stressz, a kimerültség vagy az idegesség szerepére. Ebben az esetben a gyógyszeres kezelés nem elég, szükség lehet az életmód megváltoztatására, pszichés vezetésre. A színes fejfájás formákon belül külön csoportot képez a migrén, ami fõként a nõk betegsége. Jellemzõit szinte mindenki ismeri: féloldali, görcsös, lüktetõ fejfájás, amit általában hányinger, hányás és esetleg fénykerülés kísér. Az utóbbi években speciális migrénellenes gyógyszerek kerültek forgalomba, melyek sok migrénesnél hatásosak, megváltoztatva ezáltal a betegek életminõségét.

A modern orvostudomány segítségével egyre közelebb jutunk a fejfájások eredetéhez, a gyógyszerészet fejlõdésével pedig hatékony kezeléséhez. >>

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától