A Jóság Tava

Epilepszia kezelése Reiki energiával

A 4, 5, 8  pozíciókat kezeljük. Ezenkívűl a csuklókraés a lapockák közötti gerincszakaszra kell reiki-t adni.

Reiki kezelések

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.hu

Általános tudnivalók az epilepsziákról és az epilepsziás rohamokról

Az epilepszia felnőttekben az agyi vérellátási zavarok (stroke) után második, gyermekekben az első legnagyobb agyi megbetegedés. A népesség 0,5-1,0 %-a epilepsziás. Legjellemzőbb tünete az epilepsziás roham, amely valamely agyi működés hirtelen és átmeneti felerősödéséből vagy ritkábban a működés kieséséből áll. Attól függően, hogy ez a roham, amely az agy egy területén az izgalmi folyamatok elféktelenedéséből származik, milyen működésű területen következik be és onnan milyen mértékben és hova terjed, a rohamok sokfélék lehetnek. Nemcsak a rohamok sokfélék, hanem az epilepsziák is, aszerint hogy mi az okuk, mely agyterületet érintenek, mikor alakultak ki stb. Az epilepszia tehát nem egységes megbetegedés. Különböző epilepsziás tünetegyüttesek vannak és a kezelési lehetőségek is különböznek.

Az epilepsziák alapvetően kétfélék. Az egyik nagy csoportjukban az agyat érő különböző természetű károsodások (trauma, agydaganat, gyulladás, fejlődési rendellenesség stb.) környezetében alakul ki az epilepsziás működészavar. A másik csoportban nincs agyi képalkotó eljárással kimutatható elváltozás az eltérés molekuláris szinten, az idegsejteken a másik idegsejttel való kommunikációban fontos mikronos nagyságrendű receptorain ill. a sejt ingerületi folyamataiban, kulcsfontosságú ioncsatornákban van. Ebben a csoportban az elváltozás genetikus eredetű, vagyis a génekben kódol, öröklődő. >>

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától