A Jóság Tava

Emlődaganat kezelése Reiki energiával

Gyakori teljes kezelés A 10, 14, 17-es  pozíciókat hangsúlyozottan alkalmazzuk.


Reiki kezelések

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.hu

Tények az emlőrák világából

Emlőrák

Az emlőrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése. Az évenként felfedezett új esetek száma folyamatosan emelkedett az elmúlt évszázad második felében.

* Minden tizedik nő érintett. Becslések szerint élete során tíz nőből egynél nagy valószínűséggel kifejlődik emlődaganat.
* A korán - még a daganatos áttétek kialakulása előtt - felfedezett esetek életkilátásai jobbak (több mint 95%-uk a diagnózis felállításától számítva több mint öt évig él).
* A diagnosztika és a terápia állandó fejlődése ellenére, az emlőrák ma is a nők 33-55 éves korosztályának vezető haláloka, sőt, életkortól függetlenül is a nők halálozásának második leggyakoribb oka. Európában az összes daganatok okozta haláleset közel 20%-áért az emlőrák felelős.

A normális szerkezetű emlő mammográfiás képe; Rosszindulatú emlődaganat mammográfiás képe
Rizikó faktorok

Rizikó faktoroknak nevezzük azokat a tényezőket, amelyek megléte esetén adott esetben nagyobb valószínűséggel fejlődik ki emlődaganat. Ilyen faktorok lehetnek a következők:

* A családban már előfordult emlőrák
* Magasabb életkor
* A szervezetet érő rákkeltő behatások
* Gyermektelen, illetve még nem szült nők, vagy az első szülés 30 éven felüli életkorban történt

A fentiek mellett fokozhatja az emlőrák rizikóját a normálisnál hosszabb menstruációs életperiódus (korán kezdődő menstruációk vagy késői menopauza esetén), valamint néhány kutató véleménye szerint az elhízás, a magas zsírtartalmú diéta, a túlzott alkoholfogyasztás és az ösztrogéntartalmú gyógyszerek (hormonpótló kezelés szerei, fogamzásgátló tabletták) szedése is. Mindamellett a diagnosztizált emlőrákos nők 80%-ánál az említett rizikófaktorok közül egy sem mutatható ki. >>

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától