A Jóság Tava

Emésztési zavarok kezelése Reiki energiával

A  4, 6, 8, 10, 11, 12 14, 16  pozíciókat alkalmazzuk.


Reiki kezelések

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.hu

Mi a teendő emésztési zavarok esetén?

Legtöbb ember nem tudja, hogy emésztési zavarral küszködik. Probléma az állandó hasmenés, és a székrekedés is. Mit értünk székrekedés alatt: amikor a vastagbél legalább naponta egyszer nem tud kiürülni. Az egészséges ember naponta háromszor ezt megteszi. Miért fontos ez? Amikor a salakanyagok, méreganyagok lerakódnak, a paraziták a candida gomba elszaporodik a tápcsatornában számos betegség okozója lesz. Elsősorban székrekedést okoz azzal, hogy a bélbolyhokra rárakódik, majd azokat teljesen lezárja. Így a hasznos tápanyagok helyett a váráramba salakanyagok kerülnek. Fő okozója a stresszes, rohanó életmód, a helytelen táplálkozás, és nem utolsó sorban a mozgáshiány.

Az ingerkörnyeztünk is megváltozott pár évtized alatt. A városi csapvíz rengeteg vegyi anyagot tartalmaz. (mint tartósító - és emulgálószerek) Felhasználják az élelmiszerek feldolgozása és tárolása során. Ezek az anyagok éveken át a szervezetünkben maradhatnak. A gabona és zöldség, gyümölcsfélékre. Szakértők szerint szervezetünkbe (beleértve a gyerekeket is) évente 2 kg -ot jelent. Az immunrendszerünk rohamosan leépül. Tehát az egészségünk a tápcsatornánktól függ. Sürgősen ki kell takarítani.

Hogyan is tegyük ezt?

Elsősorban sok folyadékkal és rost készítménnyel. Ma már a teljes kiőrlés lisztből készült készítmények mindenütt kaphatóak, melyek magas rosttartalmuknál fogva kikefélik a bélbolyhokat. Folyadéknak pedig ajánlatos a szénsavmentes ásványvizet fogyasztani, napi 2,5- 3 litert. Semmiféleképpen ne használjunk hashajtót, vagy az ellenkezőjét. Vegyi anyagokat vegyi anyagokkal nem tudunk kiüríteni. Viszont használhatunk gyógynövényből készült termékeket.

A legtöbb parazita a sertés húsban van. A főként nyers füstölt kolbász, szalonna, sonka juttathatja be szervezetünkbe. Ezernyi apró petét szaporítanak nagyon gyorsan a tápcsatornánkba, amit laboratóriumi szinten sem tudnak kimutatni. Szükségünk van egy nagy méregtelenítő kúrára!

Vannak olyan gyógynövényből készült táplálék kiegészítők, 1 hónap alatt eltudják végezni ezt a nagytakarítást. Elmúlik a puffadás, székrekedés, gyulladás a tápcsatornában, aranyér, migrénes fejfájás, alvászavar koncentrációs képesség hiánya, depresszió, idegesség, bőrbetegség és csak sorolhatnám tovább.>>

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától