A Jóság Tava

Asztma kezelése Reiki energiával

Az 1, 4, 9, 10,-es pozíciókat alkalmazzuk.


Reiki kezelések

A  reiki kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

Reiki kezelésekre Halász Mariannál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

06-20-258-13-96

mariann@josagtava.hu

Asztma

Az asztma: rohamokban jelentkező nehézlégzés, melyet a hörgők görcse okoz. Köhögés, sípoló légzés, éjszakai vagy terhelésre jelentkező fulladás lehet az asztma tünete. Oka: a hörgők falának elhúzódó gyulladása, mely a legkülönbözőbb fizikai és kémiai ingerre is görccsel reagálhat. Ezt nevezzük hyperreaktivitásnak.
Az asztmás betegek száma egyre növekszik, főleg az urbanizáció, iparosodás következtében. A légúti allergia gyakran társul asztmával. A szénanáthás betegek harmada asztmás tüneteket mutat, többnyire szezonálisan. Magyarországon a parlagfű és egyéb pollenallergia a leggyakoribb.
Az allergéneken kívül (pollenek, por atkák, szőrök, gomba spórák,…) vírus és bakteriális fertőzések és egyéb irritáló behatások, mint a porok, gázok, gőzök, dohányfüst…is asztmás rohamokat válthat ki. Ritkábban ételek, ételadalékok, gyógyszerek, rovarcsípés is kiválthat asztmás állapotot.
Asztma terápiaAz asztma jól kezelhető betegség a mai korszerű hörgőtágító és gyulladást csökkentő spray-k (kis adag, helyileg ható szteroid), belégző készülékek rendszeres alkalmazása segítségével. Tüdőgyógyász kedvezménnyel rendelheti.

Jó tanács! Az asztmás mindig hordja magával hörgőtágító spray-jét, mert ezzel minden szituációban segíthet önmagán, mivel négy percen belül hat!

Az asztma huzamosabb fennállása esetén a hörgőfal szerkezete maradandó károsodást szenved a fennálló gyulladás miatt. Ez az átépülés előzhető meg a gyulladáscsökkentő hatású belégző porok segítségével. Ezek igen kis adag lokálisan ható szteroid hormont tartalmaznak, melyektől alaptalan a félelem! Gyermekek, terhes nők is nyugodtan használhatják mellékhatás nélkül. Sőt jobb, mint megvárni a rohamokat és akkor tablettás vagy injekciós formában kapni nagy adagokban. Fontos az életmódváltás és ha lehet a káros környezeti>>
Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket!

A josagtava.hu oldalain ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!

Reiki tanfolyamok

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében. >>

Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. február 09-én 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. január 20-án 9 órától