A Jóság Tava

Reiki tanfolyam

Csoportjaink képzésénél előtérbe helyezzük a gyakorlás fontosságát. Lehetőség szerint a kis létszámú csoportokat részesítjük előnyben, a tananyag lehető legeredményesebb elsajátítása érdekében.

Tájékoztató: Új helyre költöztünk!!
Új címünk: 1091. Budapest, Üllői út 25. IV.emelet 414. 
(City Corner Irodaház)

 

Legközelebbi tanfolyamunk:

A tanfolyam két részből áll!
 
I. rész 2019. január 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
II. rész 2019. február 09-én 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés
 
 
A tanfolyam két részből áll!
 
I. rész 2019. január 20-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
II. rész 
2019. február 09-én 12-15-óráig  beszámoló és gyakorlati képzés  


A tanfolyamok kétnaposak

Reiki I. van még szabad hely, jelentkezni itt lehet

Reiki II. van még szabad hely, jelentkezni itt lehet


06-70-414-8349

josagtava@gmail.com
   
   
Reiki tanfolyam I fokozat

 

Az I. fokozat tanfolyamai általában 20 órások, ez 4 szakaszra tagozódik.


 I. szakasz.

Reiki történetéről, hatásáról kap a tanítvány tájékoztatást, majd megtanulja az önkezelés alapvető pozícióit.
Ezt követően történik meg az első 2 behangolás.
Ezután mindenki elkezdi magát kezelni, ilyenkor érzékelik a behang­olás előtti állapotuktól való eltéréseket, az energia hatására felmelegszik a kezük, testükben bizsergések, lüktetések, stb… érezhetők.
>>


Reiki tanfolyam II fokozatE beavatás során a rezgésszint növekedése legalább 4-szerese az 1-es szint beavatásánál tapasztalható szintnek.


A második fokozat beavatáskor a beavatott három szim­bólumot ismer meg majd sajátítja el azok hasnálatát. Ezek segítik, hogy úgy összpontosíthasa elméjét, hogy idő-tér távlatain túlra is küldhesse a Reiki energiát. Ezek a szimbólumok megnyitják a Reiki energiához vezető kapukat azok számára, akik megkapták a II. fokozat behangolását.
>>

Ajánlott oldalak:


Kezelések

A kezelések csütörtökönként 14:00-19:00 ig vehetők igénybe.

A kezelésekre Mayer Tímeánál  lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, illetve a következő emal címen:

 

06-70-414-83-49

josagtava@gmail.com

folytatás>>


A Reiki alapja a kozmikus életenergia.

Az életenergiával működő természetes gyógyítási rendszerek, nálunk ismertebb megtalálható rendszerek.

  A spirituális tradíció már 5000 évnél is régebben Indiában egy Pránának nevezett egyetemes energiáról beszél. Ezt az egyetemes energiát minden élet alapvető rendszerének és forrásának tekinti. A kínaiak már Krisztus előtt 3. évezredben tudtak egy vitális energia létezéséről, amelyet csinek neveztek. Minden anyag, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, mindet ez hatja át. Ez a csi két pólusú erőt tartalmaz: yin-t és yangot.

A Kabala, a zsidó misztikus filozófia Krisztus előtt 538 körül ugyanezeket az energiákat, mint asztrális fénvt említi. Az Ótestamentumban számos utalás található az embereket körülvevő fényre. >>


Hatásmechanizmusa

Kozmikus életenergia reiki hatásmechanizmusa, az USUI SHIKI RYOHO eddig megtett magyarországi útja

Az energiát a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. Az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.


Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére.
>>


Tradicionális Usui Shiki Ryoho családfa

Dr. Mikao Usui

Dr.Chujiro Hayashi

Mrs. Hawayo Takata

Dr. Barbara Weber Ray

Maureen O'Toole
Kate Nani
Reiki családfa >>

„A Jóság Tava” Karma Sönan Tsomo Természetes Gyógyítási Rendszer Reiki Alapítvány

Székhely: 1202. Budapest, Zalán u. 63.
Telefonszám: +36704148349 Mayer Tímea
Adószám:18237285-1-43
Bankszámlaszám: OTP 11719001-20311625
Folytatás >>>>>>

Dr. Rudas Éva

A Magyarországi Reiki Egyesület alapítója, az „A Jóság Tava” Alapítvány létrehozója. Tradicionálisi Reiki mester, tanító, vonalátadó, légzõterapeuta, extraszensz, a múlt és jövõ látója, nemzetközi bioenergetikai magiszter, a Tantra Jóga Nagyasszonya, kristálymester. Még gyermek volt, amikor már megnyilvánultak különleges képességei, kapcsolatot tudott teremteni a felsõ világokkal, azok üzeneteit, tanításait közvetítette. Folytatás >>>>>>


Benedek Magdolna Diána

A Magyarországi Reiki Egyesület alapító tagja, fõtitkára, Tradicionális Reiki mester, tanító, extraszensz, tisztánlátó és nemzetközi bioenergetikai magiszter.
Már gyermekként megnyilvánultak rendkívüli képességei: látta saját születését, kapcsolatot tudott teremteni a felsõ világokkal, közvetítette azok tanításait és üzeneteit.
Folytatás >>>>>>


Kardos Anita

Kardos Anita (született Sebõk Anita) vagyok. 1966-ban születtem Karcagon. Se szüleim, sem tanáraim nem tudták eldönteni mi legyek ha „nagy leszek”, hiszen sok területen tehetséges voltam (sport, ének, rajz, kémia stb.), viszont én mindig is orvos akartam lenni. Segíteni és gyógyítani akartam másokat. Szakközépiskolás éveim alatt sok tapasztalatra tettem szert az egészségüggyel kapcsolatban, s amikor eljött az idõ, az orvosi pálya helyett Budapestre jelentkeztem, az Egészségügyi Fõiskola Dietetika szakára. >>


Sebõk Magdolna

1967. augusztus 23-án születtem Budapesten, jelenleg is itt élek családommal –párommal és két fiammal. Az általános iskola után a Rudas László Közgazdasági Szakközépiskolába jártam, itt szereztem szakmát, és vele együtt érettségi bizonyítványt. Ezt a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Fõiskola követte, ahol kereskedelmi üzemgazdászként végeztem.

 

Néhány évet áruforgalmi vezetõként dolgoztam, fiaim születése után azonban egészen más irányú - ezoterikus - érdeklõdésem került elõtérbe. >>


Sebõk Tiborné


Sebõk Tiborné született Reményi Magdolna 1946-ban Kispesten születtem. 1952 óta Pesterzsébeten lakom. Általános és középiskolai tanulmányaimat is a kerületben végeztem. 1966-ban mentem férjhez, két lányom van.

 

Az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetemen szereztem középiskolai tanári diplomát 1970-ben, s azóta tanítok matematikát és fizikát a Varga Jenõ Közgazdasági Szakközépiskolában. >>


Lõrinczné Gyalus Andrea

1960 augusztus 4.-én születtem Budapesten. Általános iskola után a Fürst Sándor Gimnáziumban érettségiztem. Egy gyermekem van. Érdeklõdésem a természetes gyógymódok iránt 1993-ban egy Reiki tanfolyam I fokozatával kezdõdött. Dr. Rudas Éva és Benedek M. Diána tisztelt tanítóim alapozták meg utamat és mind a mai napig adják az erõt és szeretetüket az életemhez.
Tanulmányaimat jelenleg is folytatom, tanítóm Kardos Anita aki által a Mesterré, Tanítójává váltam.
>>

Benkõ Zoltán 

 

1964 augusztus 8.-án születtem Szombathelyen.Iskoláimat is itt végeztem. 1983-ban érettségiztem. Atlétizáltam, majd Kung Fuztam. Tíz éve a Sang Taichi Chuan-t gyakorlom, illetve három éve lovagolok is.Hobbi szinten fotózok. Számítástechnikai cégem van, mely tíz éve eredményesen mûködik. Munkámat igényesen, megbízhatóan látom el. Az ezoterikával 1990-ben találkoztam. A kiváncsiságom volt a mozgatóerõ, nem betegként ismerkedtem meg vele. Elvégeztem a RAI három fokozatát. >>Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2019. április 6-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. április 28-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2019. április 7-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2019. április 28-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály tanfolyam

2019. április 27-én 9 órától