A Jóság Tava

A kristályok egészségmegőrző ereje

Előadással egybekötött kvarckristály hangtál meditáció a MagNet Házban

2020. március 28. 13:45-14:30

Előadó: Dr. Varga-Sebők Anita

Dietetikus - Természetgyógyász / Kristályakadémia /

A kristályokat /féldrágaköveket, drágaköveket/ nem csak szépségük miatt szeretjük, hanem az élő szervezetre gyakorolt jótékony hatásuk miatt is. Kr.e. 1600-ból származnak azok az ismert leírások, amelyek a kristályok gyógyító erejére vonatkoznak. Az ősi Egyiptomban, Kínában, Maja, Inka kultúrákban a gyógyítás, a szépség és a hatalom forrásai voltak.

Hippokratész, az orvostudományok atyja is foglalkozik műveiben a kristályokkal, Pilusz pedig (i.e.93-ban) Természettudományos Enciklopédiájában rendszerezi őket. Ez idő tájban alakul ki a kristályok /féldrágakövek és drágakövek/ nem csak ezoterikus, hanem a széles területen alkalmazott gyógyászati jellege is, amely napjainkban kiteljesedni látszik a szépségápolás területén is.

A kristály bioenergetikai kezelés kiváló módszer bármilyen más hagyományos vagy holisztikus orvoslás kiegészítéseként, hatékonyságának fokozása érdekében. A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból. Olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, szabályozzák a belső energiaáramlást.

A kristályok rezgési frekvenciája elemi összetevőiknek megfelelően különböző, így szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak. Enyhítik a testi tüneteket, elősegítik a teljes lelki és szellemi egyensúly elérését.

Ez a módszer teljesen biztonságos bármely korosztály számára. A kezelés során a legtöbb ember kellemes ellazulást, enyhe meleget és furcsa bizsergést érez a testében, ahogyan a feszültség és a diszkomfort érzés oldódik.

Csakra harmonizálás a kvarckristály hangtál hangjával

A kvarckristály hangtál terápia egy olyan fizikai, érzelmi és lelki stresszoldást eredményez, amit kevés alternatív gyógyító eszköz kínál. A kvarckristály hangtál belső harmóniát teremt, ezáltal csökkentve a stresszt, a feszültséget, egyensúlyba hozva a szervezet energetikai rendszerét.

Nyílt nap a MagNet Házban


Legközelebbi tanfolyamunk :

Reiki I tanfolyam

2020. április 18-án 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 9-12 óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Reiki II tanfolyam

2020. április 19-én 9-16 óráig elméleti és gyakorlati képzés
2020. május 16-án 12-15-óráig beszámoló és gyakorlati képzés

Kristály bioenergetika tanfolyam

2020. február 23-án 9 órától